Vacature administratief medewerker

Ten behoeve van basisschool De Pancratius (3 uur per week) en Meester Spigtschool (4 uur per week).

Wij zijn per direct op zoek naar een
 
administratief medewerker m/v

Ten behoeve van basisschool De Pancratius (3 uur per week) en Meester Spigtschool (4 uur per week). Het betreft één functie, totaal 7 uur per week.

De administratief medewerker maakt deel uit van het schoolteam bestaande uit een directeur, leerkrachten en een conciërge.

• De financiële werkzaamheden bestaan uit het verwerken en controleren van facturen, digitale verantwoording van bank en kas en het opstellen van declaraties.
• De leerlingenadministratie betreft het in- en uitschrijven van leerlingen alsmede de daarmee samenhangende acties, mutaties verwerken en het bijhouden van leerlingenaantallen. Onze scholen werken met het leerlingenadministratie systeem ParnasSys.
• Overige administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van directie en leerkrachten.
• Ook de leerkrachten, ouders en leerlingen kunnen met bepaalde vragen bij je terecht.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-PO. De aanstelling is voor bepaalde tijd, tot en met 12 juli 2019. Wegens diverse ontwikkelingen is het nog niet duidelijk of de vacatureruimte na deze datum nog beschikbaar is.

Hou je ervan om in een levendige werkomgeving te werken? Vind je het geen probleem om de uren over twee scholen te verdelen en fysiek op twee scholen aanwezig te zijn? Ben je administratief vaardig en gewend om met verschillende programma’s te werken? Dan vragen wij jou om te solliciteren.

Voor informatie kun je contact opnemen met Jack Koomen, directeur basisschool De Pancratius en Meester Spigtschool. Tel.nr. 0229-261270 (ma/do), 0228-561809 (di/vrij).

Wij ontvangen graag een brief met CV, voor 25 februari a.s. Deze kun je sturen naar m.feenstra@sko-destreek.nl.

Zowel het bestuurskantoor als de scholen zijn gesloten wegens vakantie van 18 tot en met 22 februari a.s.