Vacature RKBS De Molenwiek leerkracht groep 3

Door de groei van onze school zijn wij per 1 februari op zoek naar een fulltime leerkracht groep 3 (parttime is bespreekbaar).

De Molenwiek is een school volop in beweging. Samen met het team zijn wij een nieuwe weg ingeslagen. We richten ons onderwijs in, in 17 fasen en laten het leerstofjaarklassensysteem steeds meer los.


Ieder leerjaar bestaat uit twee fases (groep 1: fase 1a en 1b etc.) Vanuit deze ontwikkeling starten we per 1 februari een nieuwe groep 3, fase 3a.

Daarbij werken we in units, bij ons wieken genoemd:
Wiek A: fase 1a t/m 3a
Wiek B: fase 3b t/m 5b
Wiek C: fase 6a t/m 8c

Het team in een wiek is samen verantwoordelijk voor het onderwijs in die wiek. We staan nog aan het begin van onze gekozen weg. We vinden het spannend, vullen onze route momenteel verder in en gaan samen deze uitdaging aan!
Voor Wiek A betekent dit dat we het spelend en ontdekkend leren willen voortzetten in groep 3. Ook zijn wij een kindportfolio voor het jonge kind aan het ontwikkelen, waarbij het kind centraal staat.
Lijkt het jou een uitdaging om in deze innoverende omgeving te werken? Wil jij mee denken in hoe wij het spelend en ontdekkend leren in groep 3 kunnen vormgeven? Dan vragen we jou te solliciteren! We zoeken iemand, die buiten de bestaande kaders durft te denken, creatief is, maar vooral plezier heeft in het lesgeven!
Ben jij diegene, die deze uitdaging ziet zitten, solliciteer dan nu!

Je kunt je motivatiebrief en CV vr 31 oktober sturen naar info@bsdemolenwiek.nl t.a.v. de directie: Marielle van Wijk-Medema.
Voor vragen kun je tijdens werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur bellen met de school en vragen naar Kristel van den Berg (wo, do) en/ of Marielle van Wijk (di, do, vr) op 0228 512080 of mailen naar info@bsdemolenwiek.nl.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.